O uredu

Svakom pitanju i problemu pristupamo jednakom pažnjom, trudom i promišljenošću.

Mislav Bistrovic

Odvjetnik Mislav Bistrović

Osnivač ureda

 

Odvjetnički ured Bistrović započeo je s radom početkom 2017. godine u Zagrebu nakon deset godina rada u domaćim odvjetničkim društvima.

Ured pruža usluge pravnog savjetovanja, provedbe transakcija i odvjetničkog zastupanja domaćih i inozemnih poduzeća, ustanova i udruga. Ponajviše se bavimo poslovnim i radno-pravnim pitanjima. Stekli smo značajno iskustvo rada na velikim i najsloženijim projektima, kao i na rješavanju svakodnevnih tekućih problema naših klijenata. Svakom pitanju i problemu pristupamo jednakom pažnjom, trudom i promišljenošću. Kao profesionalni pravni savjetnici kontinuirano radimo na usavršavanju i stjecanju novih znanja koja su nam potrebna radi praćenja potreba naših klijenata. Pravne usluge koje pružamo temelje se na metodama jednostavnosti, žurnosti i preciznosti.

Jednostavnost

Pravni problemi su često složeni jer obuhvaćaju čitav niz okolnosti koje treba uzeti u razmatranje. Naš cilj je pronaći jednostavna rješenja koja trajno i učinkovito rješavaju i najsloženije pravne probleme.

Žurnost

Vrijeme je najvrjednije dobro. Osobito brinemo o tome da pružimo usluge u najkraćem mogućem roku, te da naša rješenja uistinu mogu biti ostvarena u razumnom vremenskom periodu.

Preciznost

Djelujemo u skladu s najvišim profesionalnim standardima pravne struke. Osnovne i ključne metode našeg rada su temeljita obrada podataka i preciznost pri rješavanju pravnog problema.

Želite zakazati sastanak?