O uredu

Svakom pitanju i problemu pristupamo jednakom pažnjom, trudom i promišljenošću.

Odvjetnički ured Bistrović započeo je s radom početkom 2017. godine u Zagrebu nakon deset godina rada u domaćim odvjetničkim društvima.

Ured pruža usluge pravnog savjetovanja, provedbe transakcija i odvjetničkog zastupanja domaćih i inozemnih poduzeća, ustanova i udruga. Ponajviše se bavimo poslovnim i radno-pravnim pitanjima. Stekli smo značajno iskustvo rada na velikim i najsloženijim projektima, kao i na rješavanju svakodnevnih tekućih problema naših klijenata.

Svakom pitanju i problemu pristupamo jednakom pažnjom, trudom i promišljenošću.

Kao profesionalni pravni savjetnici kontinuirano radimo na usavršavanju i stjecanju novih znanja koja su nam potrebna radi praćenja potreba naših klijenata. Pravne usluge koje pružamo temelje se na metodama jednostavnosti, žurnosti i preciznosti.

Odvjetnički tim

 • Mislav Bistrović

  Odvjetnik

  Područja rada:
  trgovačko pravo, radno pravo, korporativno pravo, intelektualno vlasništvo i rješavanje sporova.

   

  Iskustvo:
  Mislav je započeo karijeru u odvjetništvu 2008. godine te je stekao značajno iskustvo u komercijalnim projektima, radnim odnosima, imovinsko-pravnim odnosima te rješavanju sporova. Mislav je uspješno vodio neke od najvećih sporova u Hrvatskoj te sudjelovao u provedbi brojnih velikih projekata i transakcija.

   

  Jezici:
  Hrvatski i engleski.

 • Natalija Razum

  Voditeljica ureda

  Iskustvo:
  Natalija je 2007. godine započela s radom u odvjetničkom uredu / odvjetničkom društvu na radnom mjestu poslovne tajnice. Odvjetničkom timu Bistrović pridružuje se 2023. godine na radnom mjestu voditeljice ureda. Natalija vodi brigu o koordinaciji svakodnevnog poslovanja te administrativnim i organizacijskim potrebama ureda.

   

  Jezici:
  Hrvatski i engleski.

 • Marija Gavran

  Odvjetnički vježbenik

  Područja rada:
  radno pravo, građansko pravo, obiteljsko pravo, ovršno pravo i korporativno pravo.

   

  Iskustvo:
  Marija je započela karijeru u odvjetništvu 2021. godine te ima iskustva u provođenju parničnih postupaka, rješavanju obiteljsko-pravnih sporova, postupcima prisilne naplate i statusno-pravnim poslovima te u pravnom savjetovanju iz područja radnog, trgovačkog i nasljednog prava.

   

  Jezici:
  Hrvatski, engleski i njemački.

 • Igor Hlebec

  Odvjetnički vježbenik

  Područja rada:
  radno pravo, građansko pravo, korporativno pravo, upravno pravo i ustavno pravo.

   

  Iskustvo:
  Igor je započeo karijeru u odvjetništvu 2021. godine te ima iskustva u provođenju parničnih i ustavnosudskih postupaka, osnivanju trgovačkih društava i drugim sličnim statusno-pravnim poslovima te u pravnom savjetovanju iz područja radnog i upravnog prava.

   

  Jezici:
  Hrvatski, engleski, francuski i talijanski.

Želite zakazati sastanak?